מיי.קאמ - מצלמות אבטחה

ברוכים הבאים למדור מצלמות אבטחה. בדפי מדור זה תוכלו לקבל מידע על מצלמות אבטחה מכל הסוגים, החל ממצלמות נסתרות ועד מצלמות גוף עבות וגלויות, החל ממצלמות כרטיס מזעריות ועד למצלמות מרכזיות בסגנון שאנו רואים בערים שהשתתפו במיזם "עיר ללא אלימות". האחרונות מוצבות גם באצטדיוני כדורגל ושטחים פתוחים מרכזיים לצילום עילי. בדפי המדור תוכלו לקבל מידע גם על מצלמות איי.פי, אשר מקבלות כתובת IP שונה גם אם הן חוברו לאותו מקלט. אנו נסקור את סוגי המקלטים שמשווקים ללקוחות וניגע גם במקלטים במעגל סגור, ללא אינטרנט, וגם במקלטים רשת. ניתן לשלב בשטח האבטחה גם מקלטים היברידיים, המאפשרים גם חיבור מצלמות בכבל וידאו וגם חיבור מצלמות רשת בו זמנית.

מצלמות אבטחה בטכנולוגיית וידאו

מצלמות אבטחה אלה פועלות באמצעות חיבור וידאו, אשר זהה לחיבור אנטנת הווידאו של חברות הכבלים, עם שינוי בסיכוך. כבר עם סיכוך רב יותר (יש יותר כבלי נחושת בתוכו) הוא כבל איכותי ויעיל יותר מבחינת איכות הווידאו הנצפית. המצלמות מחוברות למקלט ומספקות תיעוד של שטח נתון על פי נתוני עיבוד נדרשים: יכולת לצלם לוחיות זיהוי של רכבים, לשלוף תמונה צבעונית גם כשהמצולמים נמצאים מול שמש יוקדת, או לדעת לצלם בלילה, ואפילו ב- 100% חשיכה ללא תאורה טבעית.

מצלמות אבטחה בטכנולוגיית רשת

מצלמות אשר חיבורן למקלט מייצר בהגדרות שלו כתובת PER מכשיר. כל מצלמה מקבלת כתובת IP. על אף כי זו כתובת אינטרנטית, היא חסומה לגלישה חופשית. ניתן לעשות באמצעות הפורטים (PORTS) שלה 2 פעולות בלבד: לקשר בין המקלט למצלמות ולתעד בזמן אמת. ניתן גם לשלוף תיעוד מונחה זמן ולשמור אותו כקובץ. מצלמות אלה מצריכות נתב, בנוסף למקלט האבטחה, לשם ביצוע החיבור והקצעת כתובות IP.

מקלטי אבטחה

המכשירים אליהם מרוכזות כל מצלמות האבטחה. חלק מהמקלטים לא מאפשרים חיבורי רשת, ולא ניתן להתקשר עם אינטרנט בינם לבין המצלמות. מקלטים אלו נקראים DVR (דיגיטל וידאו ריקורדר). לעומתם, ניתן להתבסס על מקלטי NVR (נטוורק וידאו ריקורדר) המאפשרים חיבור מצלמות IP, או על מקלטים היברידיים HVR (הייבריד וידאו ריקורדר) המתבססים על 2 סוגי החיבורים: יש בהם גם כניסות וידאו וגם כניסות רשת.

 

79 (1)
79 (2)
79 (3)
79 (4)